Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Το χαρακίρι

Παρέμβαση του Αγίου πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη Καραμανλή…

«Ναι, θα κάνω χαρακίρι», απάντησε με τον τρόπο του στον Γιώργο Βλάχο, ο Καραμανλής… Κι εγώ το επικροτώ.

Έκανε λάθη, διέπραξε αδικίες και «αδικήματα», δεν είχε θάρρος να παραιτηθεί όταν εθίγη η αξιοπρέπειά του, απέτυχε στην οικονομική πολιτική που άσκησε, κατέληξε η επαγγελλόμενη επανίδρυση του κράτους να μεταβληθεί σε φάρσα με πρωταγωνιστές κουμπάρους και άπληστους φίλους της κυβέρνησής του, εξευτελίστηκε με την επιχείρηση συγκάλυψης σωρείας σκανδάλων που είδαν το φως της δημοσιότητας επί των ημερών του και, τέλος, γελοιοποιήθηκε με την στήριξη κολλητών του υπουργών, που αποτελούν τα μαύρα πρόβατα της διαπλοκής, ακόμη και εντός της συντηρητικής παράταξης.

Την «είδε λάθος» ο Καραμανλής και ήρθε η ώρα να αποφασίσει τον τρόπο της αποχώρησής του από την εξουσία. Ναι, ο Καραμανλής έχει δικαίωμα στο χαρακίρι. Δεν έχει, όμως, κανένα δικαίωμα να συνεχίσει να παραδίδει την ελληνική κοινωνία βορά στους νταβάδες.

Κώστα Καραμανλή, όσους τολμούν το χαρακίρι τους σεβόμαστε ακόμη κι όταν τους θεωρούμε πολιτικά επικίνδυνους για την σημερινή ελληνική κοινωνία. Το χαρακίρι αποτελεί ένδειξη ότι υπάρχουν ακόμη ανδρικοί αδένες σε λειτουργία. Κάνε, λοιπόν, χαρακίρι αντί να σφίξεις τη θηλεία που έχουν τοποθετήσει οι νταβάδες γύρω από τον λαιμό του ελληνικού λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: