Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Η Μεγάλη των Σκανδάλων Σχολή

Διαβάζω και σηκώνεται η τρίχα μου, τις τρίχες με τις οποίες οι νεοταξίτες και τα διεθνή κέντρα αποσταθεροποίησης σεμνών και ταπεινών κυβερνήσεων, επιχειρούν να συκοφαντήσουν παγκοσμίως την κυβέρνηση Καραμανλή.

To Reuters - δια της πρώην φίλης του Αγίου - επισημαίνει ότι η κακή διαχείριση της οικονομικής κρίσης, τα μη δημοφιλή φορολογικά μέτρα και τα σκάνδαλα έχουν οδηγήσει στην κατακόρυφη πτώση της δημοτικότητας της κυβέρνησης.

Το ψεύδος και η κατάπτυστη προσπάθεια παραπληροφόρησης από το γνωστό ανθελληνικό πρακτορείο του ιμπεριαλισμού, είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού, αν τύχει και περιδιαβείς την ελληνική επικράτεια. Η σκευωρία εναντίον του Καραμανλή θα καταρρεύσει σύντομα!

Από την άλλη πλευρά, ο Economist χαρακτηρίζει την ελληνική κυβέρνηση ως σχολή για σκάνδαλα. Το γνωστό θατσερο-περιοδικό επισημαίνει πως παρά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Κ. Καραμανλή για την εξάλειψη της διαφθοράς, η κυβέρνησή του δεν έχει να επιδείξει καμία επιτυχία στον τομέα αυτό.

Απάντηση στα ελεεινά, αυταπόδεικτα ψεύδη του περιοδικού, που διαβάζει ακόμη και ο Άγιος, έδωσε με την τίμια παραίτηση του ο Γιώργος Βουλγαράκης: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή η απόπειρα σπίλωσης θα καταρρεύσει. Την πραγματική μάχη εναντίον των δυνάμεων του παρελθόντος και της διαπλοκής θα την κερδίσουμε. Αυτή τη μάχη θα συνεχίσω να τη δίνω μέσα στη Βουλή, στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις το κυβερνητικό έργο και τη μεταρρυθμιστική μας προσπάθεια…»

Εν τω μεταξύ, ο Economist σημειώνει πως, δήθεν, οι ταλαιπωρημένοι οικονομικά πολίτες γίνονται ολοένα και πιο επικριτικοί στη διαφθορά στα υψηλότερα κλιμάκια της διοίκησης. Για να πάρει τη απάντηση που του αξίζει από τον ετοιμόλογο πρώην προβεβλημένο υπουργό του Καραμανλή και στενό του συνεργάτη -σας ευχαριστώ πρωθυπουργέ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, αναθέτοντάς μου συνεχώς από το 2004 μέχρι σήμερα, σημαντικές κυβερνητικές θέσεις – ο οποίος δεν μασά τα λόγια του: «Είτε το θέλουν είτε όχι, η κυβέρνηση, υπό την καθοδήγησή σας[κ. πρωθυπουργέ], θα προχωρήσει απερίσπαστη στο έργο της…».

Μπράβο, παλικάρια του Καραμανλή. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Πούτιν!

Καταχερίστε τους δυτικούς, αλλόθρησκους, συκοφάντες. Κάντε τον πουτινισμό σχολή στη χώρα, μια και δεν τα κατάφερε να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο της διαφθοράς το ΠΑΣΟΚ. Αποδείξτε ότι εσείς είστε μακράν οι καταλληλότεροι δάσκαλοι στη Μεγάλη των Σκανδάλων Σχολή.

Ένας κακός μαθητής σας

O AGIOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: