Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Θα χυθεί αίμα!

H επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, θα χυθεί αίμα στην Ελλάδα, έχει προγραμματιστεί για τις 14 Φεβρουαρίου. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών. Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου στο θέατρο Παλλάς. Την εκδήλωση οργανώνουν από κοινού η εταιρεία διανομής της ταινίας Audio Visual, το Φεστιβάλ Αθηνών «Νύχτες Πρεμιέρας» και η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών.

Το άλλο "Θα χυθεί αίμα" είναι μία επικο-λυρική ταινία με σκληρό πόρνο.

Είναι ένα φιλμ για την οικογένεια, την πίστη, την εξουσία, την δημοσιογραφία και το απόρρητο, η οποία διαδραματίζεται σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και τους φορολογικούς παραδείσους του εξωτερικού, με επίκεντρο το Μαξίμου και με ΜΕΓΑ εστιακό βάθος. Η υπόθεση αντανακλά τις βαθειές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας εντός ΘΕΜΑΤΟΣ και σχολιάζει προδηλωτικά την περίοδο της Μιντιαπολίτευσης στη χώρα.

Η ιστορία περιγράφει την άνοδο και πτώση του Καραμανλή του Νεότερου, ο οποίος από αδέκαστος κριτής των νταβάδων, που μεγαλώνει μόνος του στη Ραφήνα, μετατρέπεται σε καταλληλότερο και αργότερα σε ακαταλληλότερο, από αυτούς στους οποίους αφιέρωσε τη διακυβέρνηση του και τους καλύτερους νόμους του!

Η ταινία θα συγκινήσει και τους πλέον ασυγκίνητους!
Ο ΑΓΙΟΣ

Υ.Γ. Η παραπάνω κριτική-παρουσίαση δεν αφορά στην ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον, αλλά σε ένα άλλο έργο που παίζεται υπό τον ίδιο τίτλο , αλλά εντελώς διαφορετική πλοκή και θεματολογία, σε σειρές, στην ελληνική TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: