Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Η μεταρρύθμιση της σοβαρότητας


Θόδωρος Ρουσόπουλος, για το σκάνδαλο Μαξίμου-Ζαχόπουλου:

«Αναμένουμε, λοιπόν, και από τους δύο εισαγγελείς ανακριτές, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση, να καταλήξουν. Και να δούμε τότε τι ακριβώς υπάρχει, πού είναι η αλήθεια. Με εντυπώσεις, ξέρετε, και με φημολογία μπορεί να βγαίνουν πρόσκαιρα συμπεράσματα, αλλά σε κάθε περίπτωση, η σοβαρή πολιτεία και όλοι, νομίζω, οι οποίοι θέλουν να βλέπουν με σοβαρότητα ένα θέμα, οφείλουν να περιμένουν να καταλήξει η έρευνα της Δικαιοσύνης και να δοθούν πραγματικές απαντήσεις στα πραγματικά ερωτήματα».

Για να είμαστε σοβαροί λοιπόν θα πρέπει να δεχθούμε, όπως επανειλημμένα διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ότι το Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός δεν είχαν ιδέαν για το λόγο της αυτοκτονικής απόπειρας του Ζαχόπουλου, καθώς το μόνο που γνώριζαν ήταν ότι ο πρώην Γ.Γ του ΥΠΠΟ υπέβαλε παραίτηση για λόγους υγείας! Κατά τα άλλα, για το Μαξίμου και τον πρωθυπουργό υπήρχαν μόνο «γιατί» κανένα διότι.

Αν λοιπόν έτσι ορίζει ο Καραμανλής και η παρέα που τον εκπροσωπεί την σοβαρότητα, τότε μάλλον θα χρειασθεί επείγουσα μεταρρύθμιση και ο όρος.

Σπεύσατε από τη σοβαρότητα, η μεταρρύθμιση της δεν μπορεί να περιμένει!

Ο ΑΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: