Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Η Siemens πίσω από το σκάνδαλο Ζαχόπουλου

Τα μάθατε φαντάζομαι …λόγω του σκανδάλου «Siemens» θα πάμε για εκλογές!

Εξαιτίας αυτού του σκανδάλου, η «ισχυρή» κυβέρνηση-Καραμανλή έμεινε με 151 βουλευτές και κινδυνεύει να χάσει τη δεδηλωμένη, αν κάποιο μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας της αποφασίσει να αντιδράσει εμπράκτως, στις πρακτικές Καραμανλή, που τώρα απλώς καταγγέλλει δημοσίως, ή στον ανακριτή ή στα πηγαδάκια φίλων και δημοσιογράφων.

Πλέον, η κατάντια του τύπου που απροκάλυπτα στηρίζει την κυβέρνηση δεν περιγράφεται!

Μπέρδεψαν τα σκάνδαλα, αφού προηγουμένως μπερδεύτηκε η σεμνότητα και η ταπεινότητα με το σκληρό πορνό και την σκανδαλιστική διαχείριση.

Ε, αφού όλα στη ζωή και την πολιτική είναι μπερδεμένα, γιατί να μην μπλεχτούν και τα σκάνδαλα σε ένα κουβάρι δίχως αρχή και τέλος!

Άλλωστε, γιατί έχουμε την δικαιοσύνη;

Για να δίνει λύση στα πολιτικά μας αδιέξοδα!

Μήπως, λοιπόν, πράγματι πίσω από το “σκάνδαλο Siemens” κρύβεται το σκάνδαλο Μαξίμου –Ζαχόπουλου;

Και αυτό στη δικαιοσύνη. Όλα θα τα απαντήσουν οι δικαστές. Τι τους έχουμε;

Υπάρχουν καταλληλότεροι από αυτούς για να λύνουν τους πολιτικούς-επικοινωνιακούς γρίφους;

Μετά βέβαια, ως νουνεχείς πολιτικοί, θα την κατηγορήσουμε, ότι διαμορφώνει συνθήκες για την εγκαθίδρυση «κράτους δικαστών», αλλά ούτε και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία… είναι και αυτό μέρος της προπαγάνδας του μπερδεμένου κουβαριού που αναπαράγεται τούτες τις μέρες από τα κυβερνητικά ΜΜΕ ως το νέο ιδεατό καταφύγιο εκείνων που δεν θα γίνουν ποτέ …άνδρες ( ή γυναίκες), δηλαδή αξιοπρεπείς και έντιμοι άνθρωποι.

Ο ΑΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: