Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Πράκτωρ Εύη καλεί Mr. President …over

Των Αυτουνού και Αποκείνου

Επιτέλους ο Πρωθυπουργός έλυσε το μυστήριο του σκανδάλου Μαξίμου-Ζαχόπουλου αποδεικνύοντας ότι μπροστά στον Καραμανλή δεν φτουράει σύμπασα η δικαιοσύνη και η ΕΥΠ.

Μετά από έρευνες μηνών και με την αμέριστη συμπαράσταση μιντιακών φίλων και εχθρών, ο Έλλην Clouseau ανακάλυψε τα ίχνη του σκοτεινού κυκλώματος, που παρεισέφρησε στα κυβερνητικά κλιμάκια με εμφανή στόχο να πλήξει τα συμφέροντα της χώρας, δηλαδή τον ίδιο τον κ. Καραμανλή.

Το σενάριο είναι γνωστό και από προηγούμενα έργα: ορκισμένοι εχθροί της πατρίδας, καθοδηγούμενοι από τον γνωστό ξένο παράγοντα που κατοικοεδρεύει πλέον μόνιμα στο πασίγνωστο τετράγωνο που περικλείει την πλατεία-Μαβίλη, το Μέγαρο Μουσικής και την πρώην γειτονιά του Αγίου, ακολουθώντας τη μέθοδο «είμαι κεφάτη, ψωνίζομαι για μια θέση στο δημόσιο», επιχείρησαν να εγκλωβίσουν τον Πρωθυπουργό της χώρας « στα τηλεοπτικά δίκτυα της γυναίκας αράχνης».

Όπως εξήγησε με παρρησία ο κ. Καραμανλής στην ομιλία του στην Κ.Ο. της ΝΔ, το δήθεν σκάνδαλο Ζαχόπουλου προκλήθηκε για να υπονομεύσει την εμπνευσμένη στρατηγική του στο ζήτημα των αγωγών.

Η επιχείρηση ξένων και ντόπιων κέντρων να συνδέσουν το ατυχές συμβάν της πτώσης ενός πρώην κυβερνητικού υπαλλήλου, πρώην φίλου, πρώην γενικώς και ειδικώς με το Μαξίμου, αποσκοπούσε στο να θιγούν οι γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές πρωτοβουλίες του κ. Καραμανλή που έλαβαν σάρκα και οστά με την υπογραφή ενεργειακών συμφωνιών με τη Ρωσία και οι οποίες με τη συντηρητικότερη εκτίμηση αλλάζουν τη θέση της χώρας στον χάρτη!

Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός τόνισε : «Δεν μπορώ να υποτιμήσω το γεγονός ότι τα πάντα ξεκίνησαν την ώρα αποφασιστικών πρωτοβουλιών για την Ελλάδα του μέλλοντος».

Ασφαλώς, δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί το γεγονός ότι ο μέχρι πριν από λίγες ώρες συνεργάτης του Πρωθυπουργού σάλταρε από το μπαλκόνι στο κενό την ώρα που ο Έλλην Ηγέτης είχε εισβάλει, με την καλή έννοια, στο Κρεμλίνο.

Είναι πρόδηλο ότι τα γνωστά-άγνωστα κέντρα που δραστηριοποιήθηκαν στην υπόθεση των Υποκλοπών και συνεργαζόμενα με τον γνωστό ( Αμερικανό) πράκτορα Ντανίλο έκαψαν την Πελοπόννησο το περασμένο καλοκαίρι, χτύπησαν και πάλι.

Αυτή τη φορά για τη βρώμικη δουλειά χρησιμοποιήθηκε η πράκτωρ Εύη, γνωστή συμβασιούχος του Ζαχόπουλου. Η πράκτωρ, όπως αποκάλυψαν οι έρευνες του Μαξίμου, είχε διπλή σύμβαση: η μία είχε συναφθεί με το ΥΠΠΟ και η άλλη με τις μυστικές υπηρεσίες του Mr. President.

Ο ρόλος της 34χρονης ήταν να αποσπάσει, με την γνωστή μέθοδο των σεξουαλικών βασανιστηρίων που ανέπτυξαν ομόσταβλοι της στο Ιράκ, πληροφορίες που θα κατακρήμνιζαν το υψηλό κύρος του «Πρωθυπουργού των Αγωγών».

Το καλά επεξεργασμένο σχέδιο των πρακτόρων έτυχε νομικής υποστήριξης από γνωστό εργατολόγο, συνεργάτη της μασονικής στοάς της ΓΣΕΕ, με παράλληλη υποστήριξη από δύο άλλους δικηγόρους, η τύχη των οποίων αγνοείται.

Οι πληροφορίες που τελικά αποσπάστηκαν βιαίως από τον κ. Ζαχόπουλο καταγράφηκαν με την χρήση προηγμένου μέσου υποκλοπής, με το οποίο προμήθευσε την πράκτορα-Εύη ο γνωστός, από άλλη ταινία, εφευρέτης συναφών συστημάτων «Q jr

Την όλη υπόθεση πρακτορίστικης κατασυκοφάντησης του Πρωθυπουργού οργάνωσε ο γνωστός σύνδεσμος στην Ελλάδα της γνωστής μυστικής υπηρεσίας των «ΗΠΑ, ώπα, λέω» με το βαθμό του Quartermaster.

Η υπόθεση μετά από διακαναλική εμπλοκή απασχόλησε τους πράκτορες της Αυλής του Μαξίμου, οι οποίοι πράττοντας πάντα κατά βεβαρημένη συνείδηση, οδήγησαν τον Πρωθυπουργό σε κακές σκέψεις, οι οποίες ολίγον έλλειψε να μετατραπούν σε κακές πράξεις.

Όμως, η Ραφηνα-ρισμένη πρωθυπουργική ψυχραιμία κυριάρχησε.

Το σκάνδαλο υποχώρησε, δηλαδή θάφτηκε, η δικαιοσύνη έκανε όπως πάντα το καθήκον της, το πρώτο θέμα ξεπουλήθηκε, οι πράκτορες πάθανε αυτοκτονικό ιδεασμό, ο Ανδριανός και ο Αγγέλου της ψυχή τους τον τάραχο, ο Θέμος μικρή οικονομική ζημιά, το Mega, delirium tremens, εγώ ναυτία, o Πούτιν βαθειά ανατριχίλα και …ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλυτέρα.

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι εκεί που βλέπαμε μια κυβέρνηση που παραπατά και νομίζαμε ότι δεν έχει προσβάσεις στον Τύπο, το σκηνικό άλλαξε! Έχει περισσότερες απ' ό,τι χρειάζεται, ενώ αποδεικνύεται "μανούλα" στην επικοινωνία! Και αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί δήθεν (κυρίως λόγω γραμμής εντύπου όπου εργάζονται) "αντικυβερνητικοί" και (καραμπινάτοι) "προοδευτικοί" (πρώην αριστεριστές που κάποτε ήθελαν να αλλάξουν τον κόσμο), πρόθυμοι να παίξουν το παιχνίδι της. Τι να κάνουν οι άνθρωποι, με τους ισχυρούς πάνε, για μια αργομισθία ρε παιδιά, για μια πρόσβαση στην εξουσία! Κατάσταση είναι αυτή που παρουσιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση; Όντως... Η παροιμιώδης ανικανότητα και ανεπάρκεια του Γιώργου Παπανδρέου, βοηθά τη ΝΔ να θέσει τις βάσεις της πολιτικής της κυριαρχίας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο Καραμανλής είναι πιο δυνατός από ποτέ, παρά το ό,τι στην Ουάσινγκτον δεν τρελαίνονται με πάρτη του (συγχωρείστε μου την αγοραία διάλελτο) και του βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές (μερικές εξ αυτών πολύ "μοβόρικες"). Το τελευταίο είναι αλήθεια...

Η κυβέρνηση λοιπόν κατελήφθη για καιρό από τη ΝΔ και αυτό το αντιλαμβάνονται πλέον οι αδίστακτοι κύριοι της δημοσιογραφίας. Ας ρίξουν μια ματιά και στη στάση που τήρησε το ΛΑΟΣ στην διάρκεια της ψηφοφορίας για την πρόταση δυσπιστίας και θα καταλάβουν τι ακριβώς παίζεται... Στην πολιτική, επιτρέπονται τελικά όλα...

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Παρολο το τραγελαφικο της υποθεσης καποια πραγματα δεν ειναι και τοσο ασημαντα ωστε να μην τονιζονται.

Η Ελλάδα οντως είναι βασικό ευρωπαϊκό χαρτί των Ρώσων στο παιχνίδι τους, ειδικά στα Βαλκάνια και στον ευρύτερο χώρο της Μέσης Ανατολής. Είναι η μόνη τόσο φιλορωσικη χώρα που επιπλέον έχει κάνει εισοδισμό στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι μπορεί από ισχυρότερες θέσεις να φέρνει τα πάνω-κάτω υπερασπιζόμενη τα ρώσικα συμφέροντα σε συνεργασία με την ψήφο της Κύπρου. Επίσης είναι βασικός παίχτης στο ενεργειακό παιχνίδι της Ρωσίας (βλέπε αγωγοί πετρελαίου και φυσικού αερίου), που σκοπό έχει να εξαρτήσει ενεργειακά και τελικά να στραγγαλίσει τη Δύση. Αρα ο Καραμανλης μονο τυχαιο δεν ηταν αυτο που ειπε...

Τωρα για ολα τ αλλα μπορουμε να κανουμε οση πλακα θελουμε.